Vores nye hus

0

Så blev det tirsdag og jeg gjorde klar til at tage på arbejde. Jeg tog tøj på og spiste noget morgenmad. Så børstede jeg mine tænder, og begyndte at gå ud ad døren. Jeg arbejder til dagligt som tandlæge, hvor jeg skal arbejde til klokken 15. Det har virkelig været nogle hårde arbejdsdage de sidste par uger. Jeg har været helt udmattet hver dag efter jeg kom hjem fra arbejde. Jeg elsker normalt mit job, men nogle gange er det bare for hårdt, og jeg tror godt jeg ved hvorfor. Den seneste tid har jeg virkelig stresset med at finde et nyt sted at bo. Jeg bor sammen med mine kone og 2 små børn, men vi kan ikke bo her mere. Der er simpelthen ikke nok plads til os. Vi har ledt og ledt nu i længere tid, men det er så meget sværere end jeg havde regnet med. Det har virkelig ikke været nemt at finde et hus, som vi alle er glade for. Der er altid de mindste detaljer som bare afgør at vi ikke kan købe det. Vi vil bare være sikre på at vi køber det perfekte hus til os, og at det noget som vi har lyst til at bo i resten af vores liv. Der gik nogle dage og vi skulle ud for at kigge på et nyt hus. Mig og min kone tog derud, og det var virkelig anderledes forhold til alle de andre huse vi har kigget på. Vi elskede det, og der gik kun nogle dage og vi besluttede os allerede for at købe det. Vi tog så derfor et lån fra Letfinans og fik så råd til vi kunne købe huset. Vi var så glade over det, og det var virkelig det bedste køb nogle sinde.

Share.

About Author

Leave A Reply