Fisketuren der endte med blandede følelser

0

En af de mest dyrebare minder, jeg har, er fra en solrig dag ved søen med min far. Det var en af de der dage, hvor solen skinnede så klart, og vinden hviskede om eventyr i vores ører. Vi havde besluttet os for at tage på fisketur, og det skulle vise sig at blive en uforglemmelig oplevelse.

Vi pakkede grejet og satte kursen mod søen i tidlig morgen. Dagen var frisk, og forventningens glæde lå i luften. Min far og jeg har altid haft en særlig forbindelse, og fiskeri er en af de ting, der har bundet os sammen gennem årene. Det er ikke kun om at fange fisk, det handler om at dele stille øjeblikke, historier og lære af hinanden.

Da vi nåede søen, var vandet stille, og naturen omkring os var i fuldt flor. Vi satte os ved bredden og begyndte at kaste snøren ud i det glitrende vand. Tiden gik, og snart begyndte fiskene at bide. Det var som om, de kunne mærke vores entusiasme, og snart havde vi en hel samling af skinnende trofæer.

Mens vi fiskede, talte vi om alt mellem himmel og jord. Fra barndomsanekdoter til drømme for fremtiden – samtalerne flød lige så naturligt som vandet i søen. Det var en tid, jeg vil værne om for altid.

Desværre tog dagen en uventet drejning. Da vi gjorde klar til at pakke sammen, gled min telefon ud af min lomme og landede med et hjerteknusende dunk på stien. Mit hjerte sank i takt med, at jeg samlede den op og så, at skærmen var blevet ofret til naturens kræfter.

Heldigvis  kendte jeg til Fixphone.dk  som reparerede min telefon nemt hurtigt og billigt  Det var en rigtig god service og Jeg anbefaler den til alle der har brug for det Jeg vil i hvert fald hvem jeg skal tage hen til næste gang jeg får et problem.

Share.

About Author

Leave A Reply